Välkommen till AROS FOTO

Hejsan
Aros Foto har sedan 1997 fotograferat barn på förskolor och skolor.
Vi är ett litet företag med Västerås som bas för verksamheten.
De fotografer som kommer ut älskar sitt jobb och har grundläggande kunskaper inte bara i fotografins konst, utan även tränade i att skapa en bra relation till barn. En bra bild knäpps inte, den skapas tillsammans.
Välkommen att testa oss!


Mycket omtanke ligger bakom varje tagning och även om fotografen är en främling för varje barn i början så är en trygg relation skapad på kort tid. Endast en trygg grupp med barn ställer så småningom upp på att bjuda till vid den enskilda tagningen.

Låt oss fotografera en småbarnsgrupp – när gruppfotot är taget sprider sig ett lugn och en harmoni under en fullständig tystnad. Hur är det möjligt?

Metodik, pedagogik och psykologi. Det finns massor utav kunskap inom väggarna på en förskola eller en skola, men det finns också inom vårat skolfotoföretag.
Låt oss visa detta.

Om fotografierna kan sägas att de alltid levereras på äkta fotopapper, någonting vi gärna understryker


Vi är öppna och flexibla i våran fotografering, vi tar allt ifrån traditionella porträtt på klassiskt vis i någon av skolans lokaler till levande och arrangerade bilder utomhus någonstans i närheten av skolan.

Vi skickar alltid en fotograf med många års erfarenhet inom skolfotobranschen och som är pedagogisk och bra med barn och ungdomar.

Det är en stor del av vår filosofi att det måste vara en bra kemi mellan fotografen och de som skall fotas


Beställningar

Idag finns det två olika sätt skolor och dagis väljer mellan hur vi levererar våra bilder ut till våra kunder. Antingen det klassiska skolpaketet med bilder hem i brevlådan att välja bland eller vår web lösning där man själv loggar in på skolfotowebben och väljer precis vad man vill köpa. På skolfotowebben finns också flera olika bilder att välja bland, vilket ger dig själv möjligheten att välja bästa bild.

Efterbeställningar på dina paket i brevlådan.
Se prisinformation på efterbeställningsblanketten, bifogad i bildpaketet. Vid beställning från 350:- bjuder Aros Foto på expeditionsavgift och porto (värde 40:-).
För att beställa bilder kan du istället för att skicka in blanketten maila oss och tala om vilka bilder och vilka format du önskar. Viktigt att få med i mailet är: kundnummer, JPG-nummer (finns på baksidan av fotot), barnets namn, skolans namn, gatuadress och postnummer, telefon och beställarens namn.


För beställning av fotografering skolor förskolor och dagis.

Vi erbjuder skolor och förskolor ett fullmatat paket med ett stort antal porträttbilder i flera storlekar, samt en gruppbild. Paketpriset är 445:- (ordinarie pris 607:-). Bilderna levereras utan köptvång och med fri returrätt. Paketet är delbart.
Ni kan också välja vår enkla web lösning där föräldrarna kan logga in själva och titta på bilderna och välja ifall de vill köpa några bilder. Inget köptvång.

Ring eller maila för en offert för din skola eller förskola.

 


Beställ på skolfotowebben!

På skolfotowebben väljer du själv ut de bilder du vill köpa.

Klicka här så länkas du dit direkt


www.skolfotoweb.se

Tack för ert förtroende!

Kontakta oss!

Kontakta oss enkelt och förutsättningslöst. Oavsett om du vill göra en efterbeställning, diskutera ett foto på ditt barn, få pris-information eller boka tid med fotografen så finns vi till hands.


Du kan boka tid via knappen nedan:


Tel:  021-12 59 69
info@arosfoto.se

Aros Foto,
Box 3026,
720 03 Västerås