Om oss...


Det är kärleken till ögonblicket som är grunden i allt hos Photografen. Allt händer så fort runt om oss. Barnen växer och blir stora, studentmössan gulnar, bröllopets glädje och graviditeten känslor och den runda magen försvinner. I stunden tror vi att de alltid ska finnas i vår tanke, men med tiden så läggs minnena till ro och är svåra att fånga
"  - Vi fascineras över att få förtroendet att göra ögonblicken till evighet,
säger Per Helgoson som grundade företaget redan 1998.


 
Per Helgoson har lång erfarenhet inom fotografi. Han började arbeta som fotograf redan på 1970-talet och har idag fotograferat närmare femtiotusen porträttbilder av människor i vitt skilda sammanhang.
Photografen är idag en av stans mest anlitade fotoateljéer. Sedan 2007 hittar ni fotostudion på Stora gatan 78
– precis ovanför centrum, där pulsen är lite lugnare än innanför cityringen. Vi fotograferar även utomhus, till exempel vid företagsfotograferingar och bröllopsfoto
Vi drivs av en önskan och längtan att göra din fotografering till något extra. Om du ger oss förtroendet att bevara dina ögonblick så vill vi ge dig en trygg och positiv fotoupplevelse.

  

Det är en fantastisk utmaning att få möta olika människor och skapa en förtroendefull kontakt.
        Vi vill att de vi fotograferar ska se oss som en inspiratör bakom kameran.
        De ska gå från fotograferingen  med ett leende och en känsla av att vi har skapat något 
        viktigt tillsaqmmans, säger Per. 


 

Photografen kan hjälpa dig med många olika typer av fotograferingar:
Företagsfotograferingar, bröllopsfoto, gravidfoto, barnfoto, syskonfoto, familjefoto, studentfoto, modellfoto, produktfoto och skadefoto till försäkringsbolag.

Vi kan ge dig dokumentärbilder från företagsevent, produktbilder och personalporträtt till företagets hemsida, broschyr eller roll-up.

Vi på Photografen kan även hjälpa dig med körkortsfotografering, idfotografering och bilder till utländska pass och visum. Vi har en modern utrustning för att ta bilder till körkort, id-kort, visum och utländska pass. Fotograferingen går fort och parkering finns precis utanför dörren. Kom till oss om du vill ha ta ett körkortsfoto, id-foto eller en bild till ett utländskt pass och visum på ett bekvämt och professionellt vis.

Vi har en stor kunskap om fotografi inom Photografen och ingår även i ett brett nätverk av formgivare, journalister, webbutvecklare och tryckerier. Tillsammans kan vi ge ditt företag helhetslösningar med att framställa trycksaker och hemsidor.

Vi hoppas att du ger oss förtroendet att bevara dina ögonblick. Göra dem till eviga minnen. Barnens första leende, de första stegen, glimten i dina ögon på bröllopsdagen, känslan av den stora gravidmagen. Låt oss marknadsföra ditt företag mot omvärlden och bevara minnena från invigningen för framtiden.

Vi ser möjligheter i allt!


 

Vi är medlemmar i bl a Svenska Fotografers Förbund och Svenska FotoGruppen
vilket borgar för professionell kvalitet!


 

Per Helgoson
Fotograf och Ägare

KUND OMDÖMEN

"Ett mycket gott bemötande, lyhördhet och flexibilitet. Allt detta fick vi hos Photografen."

Araceli Garcia de Jansson


"Att gå till Photografen har för oss alltid varit självklart och vi  har varit kunder sedan första start. "

Linda & Jan Grönberg


"För oss står Photografen för god service, professionella medarbetare och superb kvalitet. Det finns en omtanke i allt ni gör. Jag har alltid tyckt..."

Roberta Törnell med familj